Verzorgende behandelingen

Wilt u een goede verzorging voor uw huid dat kan met de verzorgende aromatherapie behandelingen. Deze zijn gericht op een goede huidverzorging en verbetering van de vochtbalans, acné, couperose, pigmentvlekjes en anti-aging. Tijdens de behandelingen worden er etherische oliën gebruikt gericht op uw huidconditie en huidverbetering. De maskers worden tijdens de behandeling zelf samengesteld evenals de thuisverzorging.

Aromatherapie Complete gezichtsverzorging € 87,50
De behandeling start met het ontspannen van de spieren  d.m.v. etherische oliën en een korte massage. U ontvangt een reiniging en de wenkbrauwen worden (indien gewenst) geëpileerd en uw bovenlip geharst. U ontvangt een dieptereiniging van granen, zodat de huid ontdaan wordt van vuil en onzuiverheden. Uw décolleté wordt mee gereinigd en er wordt een stimulerend masker aan gezicht en décolleté aangebracht. Hierna wordt er een vruchten/fruitampul van 2 kg fruit op uw huid aangebracht en een speciaal oogmasker die op maat gemaakt wordt. Tijdens het fruitampul ontvangt u een ontspannende voetmassage of schoudernek massage.

Om vervolgens te masseren met een kuurolie.
U kan kiezen uit een ontspannende massage , een lymfemassage voor het stimuleren van het afvoeren van de afvalstoffen of een manuele bindweefselmassage voor het verstrakken van uw huid.

De behandeling wordt afgesloten  met een dag of nacht verzorging.  (make-up indien gewenst)

Maak direct online een afspraak

 

Aromatherapie gezichtsverzorging € 58,50
De behandeling start met het ontspannen van de spieren d.m.v. etherische oliën en een (zeer) korte massage. U ontvangt een reiniging en een dieptereiniging van granen, zodat de huid ontdaan wordt van vuil en onzuiverheden makkelijker te verwijderen zijn. Vervolgens ontvangt u een stimulerend masker afgestemd op uw huidconditie. Hierna is uw huid klaar om een vruchten/fruitampul van 2 kg fruit op uw huid te krijgen. Tijdens dit masker ontvangt u een ontspannende voetmassage. Om de behandeling af te sluiten met dag of nacht verzorging.  (make-up indien gewenst)

Tijdens de behandeling is het mogelijk om te epileren of uw bovenlip te ontharen.

Maak direct online een afspraak.

Aromatherapie Start verzorging € 29,50
Uw huid wordt gereinigd van evt. make-up om vervolgens een dieptereiniging te krijgen van granen, zodat de *onzuiverheden makkelijk verwijderd kunnen worden. Ter afsluiting ontvangt u een huidadvies en de aloë vera gel onder de dag of nachtverzorging.

* Wanneer er meer tijd nodig is voor het verwijderen van onzuiverheden betaald u € 1,- extra per minuuut.Uiteraard gebeurd dit in overleg.

Maak direct online een afspraak.