Lipoedeem of Cellulite?? Liever niet!!

Cellulite en Lipoedeem 2 echte vrouwenkwalen waarmee je met S.P.A. , door massage en een aangepast voedingspatroon de visieuze circel kan doorbreken.

Cellulite?

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is een echte vrouwenkwaal.
Dit komt doordat het bindweefsel van vrouwen anders is gevormd dan bij mannen. Door het vergroten van de vetcellen ontstaan kleine bobbeltjes. Daartussen hoopt zich vocht op en wordt de doorbloeding vertraagd. Die vertraagde bloedsomloop verstoort de afvoer van afvalstoffen, waardoor de vetcellen groter worden. Het bindweefsel gaat zich verharden en de vetcellen worden nóg steviger ingekapseld. Dàt is cellulite.

Lipoedeem? 

Lipoedeem betekent letterlijk vet-en vochtophoping.
Het gaat om een pijnlijke en chronische ziekte.
Een officiële ziekte waar tot de dag van vandaag nog geen medicijn voor is uitgevonden.
Bij lipoedeem is er een stoornis in de aanmaak van vetweefsel.
Bovendien is de afvoer van vocht via de lymfvaten niet optimaal.
Het gevolg is een onderhuidse ophoping van vet(lip) en vocht(oedeem).

Is er iets tegen te doen?
Het antwoord is JA. Het stappenplan van Société Provençale d’Aromatherapie in combinatie met een voedingsadvies blijkt erg succesvol om de vicieuze cirkel te doorbreken. Het doel van dit plan is: verkleinen van de vetcellen, verbeteren van de bloedsomloop, opheffen van stuwing en verstevigen van de huid. 
In combinatie met het voedingsadvies wordt het probleem van binnen en buiten aangepakt.

Dit stappenplan werkt direct op de lipoedeem en cellulite. Het verbetert ook de gezondheid op lange termijn. Het resultaat is een gladdere huid die steviger aanvoelt en een verbeterde gezondheid. Het behandelen van Cellulite en lipoedeem kunt u combineren met afslankbehandelingen, voeding en gezichtsbehandelingen.

Ervaar de werking van de etherische oliën, en weet hoe cellulite cellunietes wordt…

Voor meer informatie kan u contactopnemen via het contactformulier

Behandeling

Het traject bestaat uit een intake een voedingsadvies, verschillende massages en thuisproducten om het probleem van meerdere kanten aan te kunnen pakken en uw gezondheid te kunnen verbeteren. 

Wilt u meer informatie over het behandeltraject tegen cellulite of lipoedeem neemt u gerust contact op.

Anti cellulite of Lipoedeem behandeling (60 min)  €58,50
Pakking van 20 min met de op maat gemengde 100% etherische oliën. Bindweefselmassage van 30 min tegen de cellulite met de op maat gemengde bodyolie.