Microdermabrasie met Aromatherapie
Microdermabrasie is  op verschillende manieren mogelijk zoals laseren, fruitzuurpeeling, needling of met de natuurlijke en huidvriendelijke Aromabrasie ®.

Met de Aromabrasie®   gaan we net even verder de huid in dan met de verzorgende behandelingen. Hierdoor kan er meer dode huid verwijderd worden om  een positieve stimulans in de diepere huidlagen te  geven. De stofwisseling en de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt  gestimuleerd, zodat littekentjes en rimpels vervagen en de huid er frisser en jonger uit ziet. Het is eveneens effectief op acné littekens of littekens na een operatie.

Deze behandeling wordt alleen in het voor- en najaar geadviseerd als een detox voor de huid. Het kan ook in kuurverband worden ingezet wanneer er gericht naar een resultaat gewerkt gaat worden. Deze kuur wordt altijd op maat afgestemd. De Aromabrasiebehandeling kan alleen worden ondergaan in combinatie met Aromatherapie thuisverzorging om de huid op de juiste wijze te voeden en verzorgen.

Huidverbeterende behandelingen

Manuele Aromabrasie® behandeling (100min) € 97,50
De behandeling starten we met ontspannende massagegrepen, dan volgt de reiniging en evt. epileren en het harsen van de bovenlip.
De Aromabrasie® wordt aangebracht , oneffenheden worden verwijderd en een stimulerend masker gericht op uw huidconditie wordt gemaakt. Het vruchtenampul van Mango wordt aangebracht en u ontvangt een ontspannende voetmassage tijdens het masker. De manuele bindweefsel massage ontvangt  u om de huid en gezichtspiertjes te stimuleren, zodat de huid elastine en collageen aanmaakt voor het verstrakken en stimuleren van de huid.
maak direct online een afspraak