Ontdek de kracht van Transformage®
Hoe vervelend is het, wanneer je in de spiegel kijkt en niets anders ziet dan rimpels en verslappingen. Hierdoor zie je er vermoeider uit en lijk je ouderdan je werkelijk bent…

Transformage® is een transformatie massage voor zowel mannen als vrouwen die er mooi en jong uit willen blijven zien. Het resultaat van Transformage® is een gelifte huid, die er steviger en jeugdiger ui ziet.  

De massagemethode is een mooi samenspel van 3 manuele technieken:
Manuele lymfedrainage gecombineerd met diepe weefselpressuur en de medicinale kracht van cupping-techniek voor bindweefselmassage.
Deze combinatie van technieken brengt de huid in balans, waardoor het zichzelf kan vernieuwen. Door de verbeterde hydratatie en de extra collageenproductie zorgt Transformage® 3D Skin Fitness voor meer volume en een mooie strakke huid.Transformage® is een anti-aging massagemethode een ware “Work Out” voor de huid, hals en decolleté. 

Huidverbeterende behandelingen

Aromabrasie ® met de Transformage massage (135 min) € 130,-
De behandeling starten we met het etherische oliën om veroudering tegen te gaan en een kleine massage van de nek spieren, dan volgt de reiniging en evt. epileren en ontharen van de bovenlip.
De Aromabrasie® wordt aangebracht, oneffenheden worden verwijderd en een stimulerend masker gericht op uw huidconditie wordt gemaakt. Het vruchtenampul van Mango wordt aangebracht en u ontvangt een ontspannende voetmassage tijdens het masker. Daarna volgt de Transformage massage, de 1 uur durende gezichtsmassage om veroudering tegen te gaan en rimpels en littekens te laten vervagen.
Maak direct online een afspraak

Complete Transformage massage behandeling (120 min) €117,-
U ontvangt een reiniging, de wenkbrauwen worden indien gewenst geëpileerd en uw bovenlip wordt geharst. U ontvang een dieptepeeling van granen, zodat de huid ontdaan wordt van vuil en onzuiverheden. Een stimulerend masker afgestemd op uw huidconditie wordt gemaakt en een vruchten/fruitampul van 2 kg fruit met fruitwater pakking wordt aangebracht samen met een speciaal oogmasker die op maat gemaakt wordt. Tijdens dit masker ontvangt u een ontspannende voetmassage of schoudernek massage. Hierna volgt een uur lang de Transformage massage.
Maak direct online een afspraak

Startende Transformage massage behandeling (90 min) € 87,50
U ontvangt een reiniging en een abrikozen scrub. Vervolgens ontvangt u een uur lang de Transformage massage.
Maak direct online een afspraak

Transformage massage (60min) € 58,50
Een kleine reiniging en de Transformage massage.
Maak direct online een afspraak

 

Huidverbeterende kuur

Huidverbeterende kuur

Voor het beste resultaat is het te adviseren om de Transformage massage in kuurverband te starten. Een  kuur omvat minimaal 6 behandelingen, maar kan tot wel 15 behandelingen, afhankelijk van de huidconditie. Hierna houdt u uw huidconditie bij door om de 4 tot 6 weken de Aroma Complete Transformage massage behandeling te boeken.

Voorbeeld Huidverbeterende kuur:
1x Complete Transformage massage behandeling
4x Transformage massage
1x TOP behandeling 

Daarnaast is het te adviseren om voor extra verbetering de S.P.A. producten ook voor thuis te gebruiken.