AcNEE!!!

Acné begint meestal tussen het tiende en vijftiende levensjaar, en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die deze klachten hebben. En er zijn mensen die nooit last van acne hebben gehad en hier opeens op volwassen leeftijd mee worden geconfronteerd.

Oorzaken
Acne is een chronische ontsteking van het haarfollikel talgkliersysteem. Het ontstaan van acne is verschillend. Het kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een toegenomen talgproductie,door bacteriën, door hormonen of door andere klachten van binnenuit.

Behandeling
Een effectieve aanpak van acne bestaat uit meerdere behandelingen. Allereerst maak ik een analyse van uw huid en gezondheid en neem een vragenlijst met u door. Op basis hiervan wordt een verzorgingsplan en voedingsplan opgesteld. Centraal in dit plan staan de behandelingen en de thuisverzorging van de huid. Ook krijgen voeding, hygiëne en psychische factoren aandacht.

Producten
Voor de verzorging van deze huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dòòr alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste huidlagen waar acne ontstaat. De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk, zonder chemische toevoegingen of minerale oliën. Ze bevatten geen parfumstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of alcohol. Zo nodig worden ze specifiek voor uw huid gemengd en gecombineerd.

Als de acne tot rust is gekomen, vertonen de plaatsen van de voormalige ontstekingen vaak een rode of paarse verkleuring. Soms zijn er littekens ontstaan. Deze worden als cosmetisch storend ervaren. De totale behandeling van acne is daarom niet alleen gericht op het verdwijnen van de ontstekingen, maar ook op het voorkomen van vervelende gevolgen. De totale huidconditie blijft altijd voorop staan.

Acne behandelingen

Acne behandelingen

Mountain of Beauty heeft de acné specialisatie en is aangesloten bij de ANBOS. De acné behandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar indien u hiervoor verzekerd bent.
Dit kan u navragen bij uw verzekeraar.

De acné behandelingen bestaan uit een combinatie van de producten van SPA en Les Gavots. Daarnaast ontvangt u indien gewenst een voedingsadvies om acné tegen te gaan.

Behandelingen

Acné  aromatherapie tot 17 jaar (45min) € 42,50
reiniging - granenpeeling - uithalen onzuiverheden -
zuiverend masker - kalmerend masker - voetmassage tijdens het kalmerende masker - dag- of nachtverzorging. 

Acné Aromatherapie tot 17 jaar (75min) € 65,-
Reiniging - granenpeeling - uithalen onzuiverheden - zuiverend masker - kalmerend masker - voetmassage tijdens het kalmerende masker - lymfe massage voor het kalmeren van de huid en het stimuleren van de afvalstoffen - dag- of nachtverzorging. 

De Acné behandelingen voor mensen ouder dan 17 jaar vallen onder de huidverzorgende behandelingen of de huidverbeterende behandelingen. Ook deze vallen onder de vergoeding van de zorgverzekeraar indien juist verzekerd en de juiste verwijzing.
Vragen